Preskoči na glavni sadržaj

Počinje 6. izdanje PRESS film festivala

6. izdanje PRESS film festivala održava se od 11. rujna u Novinarskom domu u Zagrebu. Tema ovogodišnjeg PRESS film festivala je "Mediji u svjetskim krizama; COVID-19". 

Kako je ova godina vrlo burna u globalnim promjenama u svim sferama života, osim filmskog programa na temu, organizatori su pripremili i dvije tribine koje će se baviti corona virusom. 

"Iako je ova godina skromna po manifestacijama unutar festivala, kvaliteta filmova je vrhunska, osobito jer će publika vidjeti neke filmove premijerno. Osim što će se sve odvijati pod posebnim mjerama zaštite od virusa, program će imati i live stream putem društvenih mreža.", izjavio je selektor filmova Daniel Pavlić. 

Organizatori festivala su Hrvatsko novinarsko društvo, te Ekološko kulturna scena EKS iz Hrvatske Kostajnice. Ulaz na program je slobodan. 

Sve ostale detalje potražite na službenoj Facebook stranici festivala

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.