Preskoči na glavni sadržaj

Počelo snimanje kratkometražnog igranog filma U kutiji

U Zagrebu je počelo snimanje kratkometražnog igranog filma U kutiji, redatelja i scenarista Nebojše Slijepčevića.Kratkometražni igrani film U kutiji komedija je karaktera, a radnja mu je smještena u kvartovski kafić u kojem se okupljaju dečki iz obližnje kladionice. No jedan dan njihovu rutinu poremeti nepoznati muškarac s kutijom.

Glavnu ulogu u filmu igra Rakan Rushaidat, a u ostalim se ulogama pojavljuju Igor Hamer, Damir Šaban, Ivan Ožegović, te gost iz Srbije Marko Nikolić.

Produkcijska kuća koja stoji iza filma je Petnaesta umjetnost, u koprodukciji s umjetničkom organizacijom Kinoljetka i Mediapro audiovisual, a producenti filma su Vanja Jambrović i Hrvoje Osvadić. Ostatak filmske ekipe čine direktor fotografije Miran Krčadinac, scenograf i kostimograf - Mario Mišković, šminkerica Ivana Pralija, pomoćnik redatelja Davor Tatić, majstor rasvjete Petar Stiković i tonski snimatelj Hrvoje Radnić.
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.