Preskoči na glavni sadržaj

Počelo snimanje filma Šuti Lukasa Nole

Produkcijska tvrtka Kinorama u koprodukciji s Hrvatskom radiotelevizijom počela je sa snimanjem igranog filma Šuti redatelja i scenarista Lukasa Nole. Prva klapa pala je 25. svibnja na obalama Save, a nastavit će se snimati po lokacijama u Zagrebu, Samoboru, općini Orle te selu Topolovec. Završetak snimanja planira se za 26. lipnja.

Peti dugometražni igrani film Lukasa Nole drama je o disfunkcionalnoj obitelji te nasilju koje proizlazi iz odnosa među njezinim članovima. Ova priča oslikava crnu i manje lijepu, ali itekako stvarnu i moguću stranu obiteljskog žvota.

Uloge u filmu tumače Tihana Lazović, Živko Anočić, Lana Barić, Milan Pleština, Ksenija Pajić, Ksenija Marinković, Bojan Navojec, Enes Vejzović i Ivo Gregurević.

Producenti filma su Ankica Jurić Tilić i Hrvoje Pervan. Direktor fotografije je Mirko Pivčević, montažu potpisuje Slaven Zečević, scenografiju Ivan Veljača, kostimografiju Ana Savić-Gecan, a za masku je zadužena Julijana Vušković.
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.