Preskoči na glavni sadržaj

Počelo snimanje filma Samo zatvori oči u režiji Jure Pavlovića

U Metkoviću je početkom rujna započelo snimanje debitantskog igranog filma radnog naslova Samo zatvori oči redatelja Jure Pavlovića u produkciji Sekvence iz Zagreba i koprodukciji Novog Filma iz BiH te Wakeup Filma iz Srbije. Snimanje filma odvijat će se na lokacijama u dolini Neretve do studenog 2017. godine.

Nakon što primi vijest o terminalnoj bolesti majke Anke (Neva Rošić), koja živi sama u selu u dolini Neretve, Jasa (Daria Lorenci Flatz), ostavlja svoj užurbani obiteljski život u Njemačkoj i odlazi u posjet majci kako bi, između ostalog omogućila njenu prisilnu hospitalizaciju. Međutim, posjet se oduljuje kako na vidjelo počinju izlaziti stare obiteljske tajne koje će ih obje natjerati da preispitaju narušene obiteljske odnose.

Uz Dariu Lorenci Flatz, Nevu Rošić i Veru Zimu ostale uloge u filmu su dodijeljene lokalnim amaterskim glumcima. Direktorica fotografije i scenograf filma je Jana Plećaš, pomoćnik redatelja Dora Prpić, kostimografkinja Katarina Zaninović, majstorica maske Jasna Rossini, a producent filma je Bojan Kanjera.

Naslovne fotografije: ekipa filma Samo zatvori oči na snimanju

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.