Preskoči na glavni sadržaj

Počela 4. radionica Motion u Dubrovniku

Započelo je četvrto izdanje filmske radionice Motion, posvećeno glumi i javnom nastupu. Radionicu organizira udruga Motion u razdoblju od 1. do 7. lipnja 2018. godine na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, u suradnji s Odjelom za komunikologiju. Mentori radionice su Angela Bulum i Đina Jakir.

'Imamo veliki broj sudionika radionice što znači puno kreativnosti, energije i smijeha. Tako smo krenuli u radionicu, a tako ćemo nadam se i završiti. Cilj radionice jest osvijestiti polaznicima neke potencijale koje imaju u sebi, ali i ukazati na stvari na kojima mogu raditi. Moja želja jest da im proces ostane u lijepom sjećanju', izjavila je mentorica glume Angela Bulum.

Angela Bulum je diplomirana glumica, dio ansambla kazališta u Mostaru. U 2018. je čeka premijera dugometražnog filma Aleksi redateljice Barbare Vekarić, u kojem tumači ulogu Jane.

'Već na prvom satu govorništva polaznici su iskazali veliku želju za što boljim i uvjerljivijim javnim nastupom. Upoznali smo se s temeljima dramskog govora i govorništva, a ostale satove uz teorijski dio, polaznike čeka i dosta praktičnog. Do kraja radionice će naučiti održati zdravice, prigodne i uvjeravajuće govore', izjavila je mentorica govorništva Đina Jakir.

Đina Jakir je diplomirana komunikologinja i magistra produkcije. Đina je završila i školu govorništva u organizaciji odsjeka fonetike na Filozofskom fakultetu. Po struci producentica, široj publici je najpoznatija kao voditeljica HRT-ove dokumentarne serije Kauč-surferica.

Radionicu su podržali Hrvatski audiovizualni centar i Grad Dubrovnik. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.