Preskoči na glavni sadržaj

Otvoreno savjetovanje s javnošću o Nacrtu pravilnika o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva

Hrvatski audiovizualni centar (u daljnjem tekstu: HAVC) otvara savjetovanje s javnošću o Nacrtu pravilnika o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva (u daljnjem tekstu: Pravilnik). Savjetovanje s javnošću otvoreno je do 25. lipnja 2021. godine. 

Pravilnikom o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva definiraju se kategorije javnih poziva i uvjeti raspisivanja, planiranje postupka raspodjele sredstava, izvršenje, izvještavanje, rad umjetničkih savjetnika i Umjetničkog vijeća, obveze korisnika sredstava državne potpore te nadzor nad namjenskom potrošnjom sredstava državne potpore, a sve sukladno odredbama Zakona o audiovizualnim djelatnostima.

Cilj i svrha ovog savjetovanja je prikupiti mišljenja javnosti o nacrtu novog Pravilnika te ovim putem molimo sve osobe koje se žele uključiti u savjetovanje da dostave svoje primjedbe i prijedloge, uz jasna obrazloženja na što se očitovanja odnose, na obrascu za savjetovanje, objavljenom na službenim stranicama HAVC-a. 

Primjedbe i očitovanja se dostavljaju na adresu elektroničke pošte: info@havc.hrPrimjedbe i prijedlozi koji ne budu upućeni na obrascu za savjetovanje neće se razmatrati. 

Savjetovanje s javnošću otvoreno je do 25. lipnja 2021. godine. 

Nacrt Pravilnika i obrazac za savjetovanje potražite u prilogu s desne strane teksta ili na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.