Preskoči na glavni sadržaj

Otvorene prijave za registraciju u sklopu štanda Kreativna Europa MEDIA u Cannesu

Štand Kreativne Europe MEDIA i ove će se godine naći na filmskom sajmu Marché du Film u sklopu 77. izdanja Filmskog festivala u Cannesu, i to od 14. do 22. svibnja.

Na štandu je tijekom najpoznatijeg događanja filmske industrije u godini moguće otkriti ekskluzivne filmske projekcije, proširiti vlastitu mrežu povezivanjem s ljudima iz industrije te nadahnuti se dijeljenjem iskustava i trendova u industriji s drugim profesionalcima.

Tako će i ovog svibnja štand Kreativne Europe MEDIA u Cannesu okupiti redatelje, audiovizualne profesionalce željne povezivanja s potencijalnim partnerima, distributere u potrazi za svježim sadržajem, producente spremne osigurati financiranje za svoj sljedeći projekt i mnoge druge stručnjake u industriji, a sudionicima će omogućiti da maksimiziraju svoje iskustvo na festivalu, umreže se i povećaju svoju vidljivost predstavljanjem svoje linije u online katalogu. Osim toga, europski prodajni agenti usmjereni na povećanje svoje međunarodne prodajne prisutnosti u Cannesu imat će osiguran namjenski prostor u sklopu štanda smješten na Rivieri.

Usluge štanda su besplatne, a svim sudionicima osiguran je poseban popust na cijenu akreditacije za industrijsko događanje u iznosu od 409 eura.

Sudjelovanje je namijenjeno samostalnim europskim audiovizualnim profesionalcima, odnosno onima koji su bazirani u Europi i koji nude europski sadržaj.

Više informacija o kriterijima te sam obrazac za prijavu na događanje moguće je pronaći na povezniciRok za registraciju je 3. svibnja 2024.

*Vijest je preuzeta sa službene stranice DKE – Ureda MEDIA Hrvatske

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.