Preskoči na glavni sadržaj

Otvorene prijave za 22. Školu medijske kulture 'Dr. Ante Peterlić'

Profesori, odgajatelji, studenti, kinoklubaši, članovi udruga i samostalni autori koji žele o filmu učiti, usvojiti sve potrebne vještine za prenošenje znanja i raspravljati s filmskim profesionalcima mogu se prijaviti do 15. lipnja 2020. Škola medijske kulture 'Dr. Ante Peterlić' održava se od 18. do 28. kolovoza 2020. u Varaždinu.

Škola medijske kulture 'Dr. Ante Peterlić' pravi je izbor za sve učenike, studente i profesore koji žele proširiti znanja iz medijske pismenosti, upoznati se s filmskom teorijom, kao i ostalim aspektima medijske kulture u Hrvatskoj i u svijetu. Također, Škola medijske kulture jedan je od pet najvažnijih projekta medijskog opismenjavanja kroz koji je u 21 godinu postojanja prošlo više od 2 700 polaznika.

Svi profesori, odgajatelji, studenti, kinoklubaši, članovi udruga i samostalni autori koji žele o filmu učiti, usvojiti sve potrebne vještine za prenošenje znanja i raspravljati  s najvećim filmskim profesionalcima mogu se prijaviti do 15. lipnja 2020. godine na adresi ovoj poveznici. Zainteresirani se potiču javiti što prije, jer je broj polaznika ograničen. 

Stručnost predavača i voditelja radionice kao i sve širi krug osnovnih i srednjih škola, ali i domova koji nakon završene Škole medijske kulture 'Dr. Ante Peterlić' s djecom i mladima rade medijsku kulturu unutar svojeg predmeta i propisanog plana i programa, kao i izvannastavnu aktivnost, samo je još jedan dokaz uspješnosti škole. Ulaganje u učitelje, profesore, stručne suradnike, odgajatelje, ali i one koji su tek zaljubljenici u medije, ulaganje je u generacije i generacije djece i mladih. 

U deset intenzivnih i zanimljivih filmskih dana plan rada raspoređen je u predavanja, metodičke radionice, videoradionice, večernje projekcije filmova i jutarnje skupne rasprave o filmu te upravo sve to čini Školu idealnim mjestom usavršavanja, ali i prvog susreta sa svijetom filma, fotografije, radija i medija.

Škola medijske kulture 'Dr. Ante Peterlić' održava se od 18. do 28. kolovoza 2020. u Varaždinu. Više o programu pročitajte na službenoj stranici Škole

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.