Preskoči na glavni sadržaj

Otvoren natječaj za sudjelovanje na međunarodnoj radionici animiranog filma na Visu

Zagreb film organizira devetu godinu zaredom međunarodnu radionicu animiranih filmova koja će se ove godine od 25. do 29. rujna održati u Komiži na otoku Visu. Cilj radionice je omogućiti studentima, mladim profesionalcima i profesionalcima rad s najvećim svjetskim majstorima animacije.

Ovogodišnju radionicu vodit će Tim Allen, vrsni britanski animator lutaka koji je do sada radio na brojnim kratkometražnim i dugometražnim filmovima među kojima i na posljednjem velikom hitu Pseći otok Wesa Andersona.

Za rad na radionici mogu se prijaviti svi zainteresirani, aktivni sudionici u proizvodnji animiranog filma. Rad na radionici je intenzivan i individualan te je broj polaznika ograničen.

Prijava mora sadržavati kratki CV te motivacijsko pismo. Prijavu je potrebno poslati mailom na zagrebfilm@zagrebfilm.hr do 1. 9. 2018. godine. Troškove radionice i boravka odabranih kandidata snosi organizator dok putne troškove snose sami polaznici. Odabrani kandidati bit će obaviješteni najkasnije do 15. rujna.

Naslovna fotografija: Tim Allen

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.