Preskoči na glavni sadržaj

Osam domaćih naslova na Filmskom festivalu Raindance

Filmski festival Raindance, koji se održava u Londonu od 21. rujna do 2. listopada, u svom programu prikazuje čak osam domaćih naslova i koprodukcija. 

Riječ je o dugometražnim igranim filmovima ZG80 Igora Šeregija, Sve najbolje Snježane Tribuson, Narodni heroj Ljiljan Vidić Ivana-Gorana Viteza, Život je truba Antonija Nuića i Ministarstvo ljubavi Pave Marinkovića, dokumentarnom filmu Gnothi Seauton – upoznaj samog sebe Brune Kovačevića te manjinskim koprodukcijama Dnevnik mašinovođe u režiji Miloša Radovića i kratkometražnom Only Lovers Leave to Die Vladimira Kanića.

Svim će filmovima prikazivanje na Raindanceu ujedno biti i britanska premijera.

Festival Raindance utemeljen je 1992. godine, a posvećen je prikazivanju i promociji nezavisnih filmova. Za 24. izdanje festivala pristiglo je 6.250 filmova iz 98 zemalja, a na festivalu će prikazati 90 dugometražnih i 85 kratkometražnih naslova. Više informacija potražite na službenoj stranici festivala.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.