Preskoči na glavni sadržaj

Odgođen 67. Pulski filmski festival 

Pulski filmski festival, koji se trebao održati od 18. do 26. srpnja, odgođen je do daljnjeg. Tijekom narednih dana, u dogovoru s Ministarstvom kulture Republike Hrvatske, Festival će obavijestiti javnost o eventualnim alternativnim kanalima održavanja ili prikazivanja festivalskih programa.

Priopćenje Pulskog filmskog festivala prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji Festivala,

javljamo vam da se ove godine, poštujući smjernice i upute nadležnih stručnjaka, 67. Pulski filmski festival neće održati u tradicionalnoj formi i sadržaju.

Pulski filmski festival priključuje se općoj društvenoj odgovornosti u svrhu sprečavanja širenja zaraze virusom covid-19.

Tijekom narednih dana, u dogovoru s Ministarstvom kulture Republike Hrvatske, Festival će obavijestiti javnost o eventualnim alternativnim kanalima održavanja ili prikazivanja festivalskih programa.

U ovom izvanrednom društvenom trenutku, zdravlje publike, gostiju, filmskih autora i medijskih predstavnika zajednički je i jedini prioritet, te je prilagodba programa nužna kako bi poduzeli sve propisane mjere i slijedili upute za sveopću dobrobit.

Pulski filmski festival trebao se održati od 18. do 26. srpnja, a trebao ga je otvoriti dugometražni igrani film Andree Štake, Mare. Novosti o festivalu možete pratiti na njegovoj službenoj stranici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.