Preskoči na glavni sadržaj

Odabrani polaznici radionice 'Kako razvijati i predstaviti projekte za međunarodno tržište?'

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA Hrvatske najavljuje polaznike radionice "Kako razvijati i predstaviti projekte za međunarodno tržište?", čiju će kulminaciju predstavljati Pitching forum. 

Radionica će se održavati od 11. do 14. listopada 2021. i to u suradnji s Festivalom mediteranskog filma Split, a u fokusu će biti pružanje smjernica te adekvatnih odgovora na pitanja o najučinkovitijim načinima pripreme i prezentacije vlastitog projekta stručnoj javnosti – producentima, distributerima, prodajnim predstavnicima, ali i široj javnosti – publici.

Za provođenje radionice zadužena je hrvatska producentica Tamara Babun (Wolfgang & Dolly d.o.o.), a u određenom opsegu i Martina Petrović, voditeljica DKE – Ureda MEDIA Hrvatske.

Odabrano je 8 polaznika, odnosno 6 projekata:

1. Leila Elhoweris: Šutim na sav glas

2. Zsuzsanna Simits: Kanaan

3. Ana Vidović (producentica) i Luka Galešić (redatelj i scenarist): Traje veliko finale

4. Paško Vukasović (redatelj i scenarist) i Andrija Mardešić (koscenarist): Škafetin

5. Julio Juraga: Single Player

6. Maja Stojić: Osama

Radionica će se održavati od 11. do 13. listopada od 10 do 18 sati, dok će se Pitching forum održati 14. listopada s početkom u 12 sati, u Kinoteci Zlatna vrata u Splitu.

*Vijest je preuzeta sa službene stranice DKE – Ured MEDIA Hrvatske

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.