Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeni rezultati za koprodukcije s manjinskim hrvatskim udjelom (rok 6.2. 2015.)

Na danas održanoj 60. sjednici Hrvatskog audiovizualnog vijeća, donesene su odluke o utvrđivanju liste prioriteta i raspodjele sredstava prema Javnom pozivu za dodjelu sredstava za poticanje proizvodnje audiovizualnih djela – koprodukcije s manjinskim hrvatskim udjelom (rok 6. veljače 2015.) te za komplementarne djelatnosti – programe naknadno prijavljene sukladno čl. 59 Pravilnika o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva.

Vijeće je odluku donijelo po prijedlozima Umjetničkog vijeća, čija je 41. sjednica održana u srijedu, 15. travnja 2015. godine.

Hrvatsko audiovizualno vijeće na 60. sjednici odlučivalo je u sastavu: Vera Robić-Škarica, Tatjana Lacko, Nataša Petrović, Ivana Vukinovac Gelo, Nikola Francetić, Mario Sablić, Hrvoje Mabić, Dino Paškov, Damir Vujinović i Tonko Weissmann, dok su na 41. sjednici Umjetničkog vijeća sudjelovali Mima Simić, Saša Vojković, Slaven Zečević, Juraj Lerotić i Dalibor Matanić

Na poziv za poticanje proizvodnje audiovizualnih djela – koprodukcije s manjinskim hrvatskim udjelom prijavljeno je 20 projekata, a sredstva su odobrena za dvije prijave, u ukupnom iznosu od 300.000 kuna. Tablicu odobrenih projekata možete pronaći u prilogu ili na ovoj poveznici.  

Za programe naknadno prijavljene sukladno čl. 59 Pravilnika o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva sredstva su odobrena za jednu zaprimljenu prijavu, u iznosu od 20.000 kuna. Tablicu odobrenih projekata možete pronaći u prilogu ili na ovoj poveznici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.