Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeni rezultati u kategoriji manjinskih koprodukcija (rok 7.2.2014.) i za programe međunarodne suradnje (rok 15.2.2014.)

Objavljeni su rezultati Javnog poziva za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u kategoriji manjinskih koprodukcija (rok 7.2.2014.) i Javnog poziva za komplementarne djelatnosti – programi međunarodne suradnje (rok 15.2.2014.)

Na 45. sjednici Hrvatskog audiovizualnog vijeća, koja se održala danas, u ponedjeljak 31. ožujka 2014. godine, donesene su odluke o listi prioriteta i raspodjeli sredstava prema Javnom pozivu za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2014. godini, u kategoriji filmskih koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom (rok 7. veljače 2014.) te prema Javnom pozivu za poticanje komplementarnih djelatnosti – programi međunarodne suradnje (rok 15. veljače 2014.).

Rezultate u kategoriji filmskih koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom možete pronaći ovdje, a za programe međunarodne suradnje na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.