Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeni rezultati Javnog poziva za proizvodnju animiranih filmova (rok 30. 11. 2017.) i programe međunarodne suradnje (rok 26. 2. 2018.)

Na danas održanoj 94. sjednici Hrvatskog audiovizualnog vijeća donesene su odluke o raspodjeli sredstava prema Javnom pozivu za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2017. godini – kategorija: poticanje proizvodnje audiovizualnih djela za animirani film (rok 30. studeni 2017.) i Javnom pozivu za komplementarne djelatnosti – programi međunarodne suradnje (rok 26. veljače 2018.).

Vijeće je odluku donijelo po prijedlozima Umjetničkog vijeća, čija je 69. sjednica održana u petak 20. travnja 2018. godine.

Hrvatsko audiovizualno vijeće na 94. sjednici odlučivalo je u sastavu: Zrinko Ogresta, Lado Skorin/Nataša Petrović, Branko Matutinović, Matko Burić, Hrvoje Krstulović i Neven Hitrec dok su na 69. sjednici Umjetničkog vijeća sudjelovali: Sanja Kovačević, Katarina Zrinka Matijević, Suzana Pandek (financijska savjetnica HAVC-a), Saša Ban, Nenad Polimac, Boško Picula, Tomislav Šakić i Mario Kikaš

Na Javni poziv za proizvodnju animiranih filmova (rok 30. studeni 2017.), pristiglo je ukupno 18 prijava pri čemu se jedna prijava nije razmatrala, a sredstva su odobrena za osam projekata u ukupnom iznosu od 1 700 000 kuna. Tablicu odobrenih projekata i obrazloženje umjetničkog savjetnika možete pronaći u prilogu s desne strane ili na ovoj poveznici.

Na Javni poziv za komplementarne djelatnosti – programi međunarodne suradnje, (rok 26. veljače 2018.), pristiglo je 54 prijava, a sredstva su odobrena za njih 37 u iznosu od 206 302 kn. Tablicu odobrenih projekata možete pronaći u prilogu s desne strane ili na ovoj poveznici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.