Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeni rezultati Javnog poziva za poticanje komplementarnih djelatnosti i međunarodne suradnje (rok 17. veljače 2017.)

Na danas održanoj 81. sjednici Hrvatskog audiovizualnog vijeća donesene su odluke o raspodjeli sredstava prema Javnom pozivu za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2017. godini te za programe međunarodne suradnje (rok 17. veljače 2017.). 

Vijeće je odluku donijelo po prijedlozima Umjetničkog vijeća, čija je 58. sjednica održana danas, 5. svibnja 2017. godine. 

Hrvatsko audiovizualno vijeće na 81. sjednici odlučivalo je u sastavu: Sanja Zanki, Dinko Majcen, Nikola Francetić, Zrinko Ogresta, Danilo Šerbedžija, Damir Vujinović, Branko Matutinović, Lado Skorin i Silvestar Kolbas dok su na 58. sjednici Umjetničkog vijeća sudjelovali Mirna Belina, Ivana Fumić, Jaka Primorac, Jelena Paljan, Miroslav Sikavica, Tomislav Mršić, Dragan Rubeša i Dean Šoša

Na poziv za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2017. godini, pristiglo je 378 prijava, a sredstva su odobrena za 239 programa u ukupnom iznosu od 10.302.900 kuna. Tablicu odobrenih projekata uz obrazloženje umjetničkih savjetnika (Jaka Primorac, Mario Kikaš i Dragan Rubeša) možete pronaći u prilogu s desne strane ili na ovoj poveznici

NAPOMENA: U kategoriji Programi audiovizualnih udruga i organizacija odluke će se donijeti na narednoj sjednici Hrvatskog audiovizualnog vijeća. 

Na Javni poziv za komplementarne djelatnosti – programi međunarodne suradnje, rok 17. veljače 2017. godine, pristiglo je 28 prijava, a sredstva su odobrena za njih 16 u iznosu od 192.658 kuna. Tablicu odobrenih projekata možete pronaći u prilogu s desne strane ili na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.