Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeni rezultati Javnog poziva za manjinske koprodukcije (rokovi 23. 2. i 27. 4. 2017.) i međunarodne suradnje (rok 12. 5. 2017.)

Hrvatsko audiovizualno vijeće u četvrtak 13. srpnja održalo je 84. sjednicu na kojoj je donijelo odluku o utvrđivanju liste prioriteta i raspodjele sredstava prema Javnom pozivu za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva za koprodukcije s manjinskim hrvatskim udjelom (rokovi 23. veljače i 27. travnja 2017. godine) te za programe međunarodne suradnje (rok 12. svibnja 2017. godine). 

Vijeće je odluku donijelo po prijedlozima Umjetničkog vijeća, čija je 60. sjednica održana u petak, 7. srpnja 2017. godine. 

Hrvatsko audiovizualno vijeće na 84. sjednici odlučivalo je u sastavu: Dino Paškov, Ivana Vukinovac Gelo, Branko Schmidt, Zrinko Ogresta, Silvestar Kolbas, Matko Burić, Darko Vidačković, Damir Vujinović, Tonko Weissmann i Lado Skorin dok su na 60. sjednici Umjetničkog vijeća sudjelovali Mirna Belina, Miroslav Sikavica, Tomislav Mršić, Boško Picula, Marko Njegić, Dragan Rubeša i Mario Kikaš.

Na Javni poziv za manjinske koprodukcije (prvi rok, 23. veljače) pristiglo je 19 prijava, od čega su za sufinanciranje predložene njih 2 u ukupnom iznosu od 380.000 kuna. Na javni poziv u drugom roku (27. travnja) pristigle su 23 prijave, od čega je za sufinanciranje predložen jedan projekt u ukupnom iznosu od 500.000 kuna. Tablicu odobrenih projekata i obrazloženje umjetničkog savjetnika (Marko Njegić) možete pronaći u prilogu s desne strane ili na ovoj poveznici

Na Javni poziv za komplementarne djelatnosti – programi međunarodne suradnje (rok 12. svibnja) pristiglo je 36 prijava, a sredstva su odobrena za njih 24 u iznosu od 207.436 kuna. Tablicu odobrenih projekata možete pronaći u prilogu s desne strane ili na ovoj poveznici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.