Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeni rezultati Javnog poziva za komplementarne djelatnosti u 2019.

Na danas održanoj 8. sjednici Hrvatskog audiovizualnog vijeća u 2. sazivu donesene su odluke o raspodjeli sredstava prema Javnom pozivu za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2019. godini. 

Vijeće je odluku donijelo po prijedlozima Umjetničkog vijeća, čija je 75. sjednica održana u srijedu, 6. ožujka 2019. godine. 

Hrvatsko audiovizualno vijeće na 8. sjednici odlučivalo je u sastavu: Mirna Supek - Janjić, Lado Skorin, Zrinko Ogresta, Hrvoje Krstulović, Ivan - Goran Vitez, Neven Hitrec, Tonko Weissmann, Matko Burić/Tonći Gaćina, Vladimir Brnardić i Silvestar Kolbas, dok su na 75. sjednici Umjetničkog vijeća sudjelovali Ana Hušman, Petra Zlonoga, Katarina Zrinka Matijević, Sanja Kovačević, Nenad Polimac, Pavo Marinković, Saša Ban, Slaven Zečević, Tomislav Šakić i Dušan Gačić.

Na poziv za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2019. godini, pristiglo je 435 prijava, a sredstva su odobrena za 283 programa u ukupnom iznosu od 11.993.500 kuna. Tablicu odobrenih projekata uz obrazloženje umjetničkih savjetnika (Tomislav Šakić, Dušan Gačić i Slaven Zečević) možete pronaći u prilogu s desne strane ili na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.