Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeni rezultati Javnog poziva za komplementarne djelatnosti - programi međunarodne suradnje (rok 13.2.2015.)

Na danas održanoj 59. sjednici Hrvatskog audiovizualnog vijeća, donesene su odluke o utvrđivanju liste prioriteta i raspodjele sredstava prema Javnom pozivu za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti - programe međunarodne suradnje (rok 13. veljače 2015.) te za programe naknadno prijavljene sukladno čl. 59 Pravilnika o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva.

Vijeće je odluku donijelo po prijedlozima Umjetničkog vijeća, čija je 40. sjednica održana jučer, 26. ožujka 2015. godine.

Hrvatsko audiovizualno vijeće na 59. sjednici odlučivalo je u sastavu: Vera Robić-Škarica, Ivana Vukinovac Gelo, Nataša Petrović, Silvestar Kolbas, Damir Vujinović, Tonko Weissmann, Mladen Burić, Damir Terešak, Hrvoje Mabić i Dino Paškov, dok su jučer na 40. sjednici Umjetničkog vijeća sudjelovali Sanja Grbin, Saša Vojković, Mima Simić, Slaven Zečević i Teodor Celakoski

Na poziv za programe međunarodne suradnje primljeno je 48 prijava, a sredstva su odobrena za njih 42 u ukupnom iznosu od 313.654,00 kuna. Tablicu odobrenih projekata možete pronaći u prilogu ili na ovoj poveznici.  

Za programe naknadno prijavljene sukladno čl. 59 Pravilnika o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva sredstva su odobrena za jednu zaprimljenu prijavu, u iznosu od 120.000 kuna. Tablicu odobrenih projekata možete pronaći u prilogu ili na ovoj poveznici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.