Preskoči na glavni sadržaj

Objavljen natječaj za sudjelovanje na međunarodnoj radionici animiranog filma na Visu

Zagreb film deseti put za redom organizira međunarodnu radionicu animiranog filma koja će se ove godine održati u Komiži na otoku Visu od  25. do 29. rujna.

Cilj radionice je pomoći studentima, mladim profesionalcima te profesionalcima da se usavršavaju kroz rad s najvećim svjetskim majstorima animiranog filma.

Ovogodišnju radionicu vodit će Phil Parker, osnivač platforme BCre8ive stvorene kako bi se na novi način stvorila produkcijska poveznica za kreativne pojedince. Phil Parker je više od dvadeset godina radio u medijskim industrijama i vodeći je europski konzultant za razvoj animiranog filma. Radio je na produkcijama za BBC, C4, Aardman Animation te brojne druge.

Za rad na radionici mogu se prijaviti svi zainteresirani sudionici. Rad na radionici je intenzivan i individualan te je broj polaznika ograničen.

Prijava mora sadržavati: kratki životopis, motivacijsko pismo te prijedlog projekta na engleskom jeziku (ne duži od 4 stranice). Radionica se održava na engleskom jeziku. Prijavu možete poslati mailom na zagrebfilm@zagrebfilm.hr do 15. 8. 2019.

Troškove boravka i radionice odabranih kandidata snosi organizator, a putne troškove snose sami polaznici.

Odabrani kandidati bit će obaviješteni najkasnije do 10. rujna 2019.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.