Preskoči na glavni sadržaj

'Obiteljsko filmovanje' donosi osam filmova u 18 kina diljem zemlje

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji Kino mreža u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom priprema filmsko slavlje od 15. do 17. svibnja. Riječ je o izboru od osam zanimljivih, nagrađivanih, pomaknutih i drugačijih obiteljskih filmova koji će vas zasigurno nagovoriti da obiteljski kauč zamijenite kino sjedalom. 

Tako će se u sklopu 'Obiteljskog filmovanja' u Kino mreži gledati neki od najuspješnijih recentnih domaćih i stranih filmova obiteljske tematike kao što su dokumentarci Nije ti život pjesma Havaja redateljice Dane Budisavljević, Djeca tranzicije Matije Vukšića i recentno ostvarenje Eve Kraljević Lijepo mi je s tobom, znaš.

Na programu su i dvije vesele filmske poslastice za najmlađe: hollywoodski blockbuster Annie i dugo iščekivana komedija Prdoprah doktora Proktora koja je nastala prema popularnom dječjem bestselleru Jo NesbøaZa tinejdžere željne kvalitetnog i zabavnog filmskog programa tu je Xenia, dirljiva obiteljska avantura, ali i Odrastanje, ovogodišnje filmsko remek djelo za sve generacije. 

Osim toga, u Kino mreži u sklopu 'Obiteljskog filmovanja' moći će se pretpremijerno i ekskluzivno pogledati debitantsko dugometražno ostvarenje Ivone Juke Ti mene nosiš, obiteljsku priču koja u nacionalnu kinodistribuciju kreće 28. svibnja. 

Obiteljsko filmovanje održava se u 18 nezavisnih kina diljem Hrvatske: Kino Europa (Zagreb), Art kino Metropolis MSU (ZAgreb), Art kino Grič (Zagreb), Centar za kulturu Čakovec, Kinoteka Zlatna vrata Split, POU Slatina, Kino Moslavina Kutina, Art kino Rijeka, Dom kulture grada Preloga, POU Novska, POU Daruvar, Kinematografi Osijek, Kino Velebit Koprivnica, Kino Ekran Split, Gradsko kino Sinj, Kino Galerija Varaždin, Kino Sloboda Dubrovnik i Kino Zelina. 

Vidimo se u kinu! 

Plakat manifestacije u visokoj rezoluciji u 'PDF' ili '.jpg' formatu preuzmite na poveznicama s desne strane. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.