Preskoči na glavni sadržaj

Nova edukativna filmska platforma: edu.blankzg.hr

U susret petnaestgodišnjici postojanja Blank_filmski inkubator napravio je edukativnu filmsku platformu koja je dostupna na: edu.blankzg.hr.

Filmska platforma namijenjena je kako filmašima početnicima, tako i onima koji žele unaprijediti svoja praktična filmska znanja. Na edukativnoj platformi mogu se naći video sadržaji kojima se objašnjavaju osnove scenarija, režije i kamere, a dostupni članci bave se prvim odabirom opreme, softwareom za montažu te servisom s (besplatnom) glazbom.

Na edu platformi može se također naći i mala zvučna platforma Zagreba, njegovih dnevnih i noćnih zvukova dostupna za download. Geografski je obuhvaćen centar grada, od Cvjetnog trga i Kaptola do Zrinjevca i Glavnog kolodvora.

Sadržaj platforme će se redovito nadopunjavati prema potrebama i zahtjevima korisnika. Svi sadržaji na platformi su besplatni, a proizvod su članova i mentora Blanka. 

Edukativnoj filmskoj platformi može se pristupiti putem ove poveznice

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.