Preskoči na glavni sadržaj

Natječaj za mlade animatore - umjetnička rezidencija u Tokiju

Japan Image Council (JAPIC) objavljuje ovogodišnji natječaj za umjetničku rezidenciju 'Animation Artist in Residence Tokyo 2016', koja će se održavati u razdoblju od 7. siječnja do 17. ožujka 2016. godine, a koja je namijenjena mladim umjetnicima-animatorima. Rok za prijave je 10. rujna 2015. 

Kandidati moraju imati između 20 i 35 godina te ne smiju biti državljani Japana. Također, barem jedno njihovo djelo trebalo bi dosad biti prikazano na međunarodnom filmskom festivalu, izložbi i sličnom događaju. 

Na natječaju će biti izabrana tri iznimna mlada umjetnika-animatora koji će boraviti na umjetničkoj rezidenciji u Tokiju, gdje će stvarati nove radove u neposrednoj interakciji s japanskom animacijskom kulturom. Potrebno je poznavanje engleskog ili japanskog jezika.

Odabranim kandidatima su osigurana sredstva koja će pokriti troškove putovanja, boravka, edukacije, itd. Više detalja potražite na ovoj poveznici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.