Preskoči na glavni sadržaj

Nakon premijere, Ljubav ili smrt kreće u redovnu kinodistribuciju

Dugoočekivani treći nastavak iz serijala o miljeniku mnogih generacija - Koka, na jučer održanoj svečanoj premijeri u zagrebačkom kinu CineStar Branimir centar oduševio je sve nazočne, a premijeri je prisustvovao cijeli autorski tim filma koji se publici naklonio u čak tri najveće kinodvorane u kojima se film istodobno prikazivao.

Pretpremijerno prikazivanje filma počinje već danas, 4.studenog, u svim CineStar i Cineplexx multipleksima, dok će se film od 6. studenog moći pogledati i na redovnom repertoaru u preko pedeset kinodvorana diljem Hrvatske.

Ljubav ili smrt režirao je Daniel Kušan koji je za svoju najnoviju ekranizaciju Koka napisao i scenarij. Većinu glumačke ekipe čine mladi glumci iz ranijih filmova o Koku – Antonio Parač ponovno je u ulozi Koka, Kristian Bonačić u ulozi njegovog najboljeg prijatelja Zlatka, Nina Mileta u ulozi je sestre Marice, Vanja Markovinović u ulozi Marijane i Filip Mayer u ulozi Mikija. Staroj postavi pridružili su se i novi glumci: Tesa Litvan, Tara Thaller, Korana Ugrina, Marin Stević i Ilijana Knežević.

Za distribuciju je zadužen 2i Film, produkciju potpisuje Kinorama, a film je financiran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

Naslovne fotografije: Daniel Kušan i glumci; Antonio Parač i Kristian Bonačić; plakat filma

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.