Preskoči na glavni sadržaj

Nagrada filmu F20 na festivalu na Malti

Dugometražni igrani film F20 Arsena Antona Ostojića osvojio je nagradu za Najbolji triler na upravo završenom 4. Malta međunarodnom filmskom festivalu koji se ove godine do 8. siječnja održavao online

U natjecateljskom programu festivala sudjelovalo je ukupno 20 dugometražnih igranih filmova, izabranih iz Europe, Sjeverne i Južne Amerike, Azije i Australije. Više informacija o Međunarodnom filmskom festivalu na Malti možete pronaći ovdje

Glavne uloge u filmu tumače Romina Tonković, Filip Mayer, Lana Ujević i Robert Budak, uz Mladena Vulića, Alena Liverića, Almu Pricu, Alena Šalinovića, Borisa Miholjevića, Kseniju Marinković i Gorana Grgića. Dugometražni igrani film F20, nastao je u režiji Arsena Antona Ostojića, prema scenariju Hrvoja Sadarića te u produkciji Filmosaurus Rexa i u koprodukciji s GripFilmom, Interfilmom, CineCro i Embrio productions. 

Podsjetimo, F20 je svoju međunarodnu premijeru imao je u natjecateljskom programu 22. Black Nights Film festivala u Talinnu.

Naslovna fotografija: scena iz filma F20

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.