Preskoči na glavni sadržaj

Na putu na putovanju po Hrvatskoj

Karlovac, Krapina, Trogir, Umag i Slavonski Brod gradovi su koji su odavno ostali bez kino dvorana, mjesta za pravi filmski doživljaj. No, Produkcija Živa i glumac/producent Leon Lučev odlučili su barem nakratko promijeniti takvo stanje te projektom Kino u gostima tim gradovima pružiti pravi doživljaj filma.

Film koji će se svim tim gradovima predstaviti u sklopu projekta Kino u gostima je Na putu Jasmile Žbanić koji je svoju hrvatsku distribuciju započeo 4. ožujka, a također je bio prikazan u konkurenciji ovogodišnjeg 60. Berlinalea.

Projekt je zamišljen tako da glumci iz filma, odnosno čitava filmska ekipa, kao i tehnička oprema (projektor, kopija) putuju od grada do grada i rade projekcije, te po potrebi organiziraju i razgovore s publikom kako bi cijelo događanje bilo što atraktivnije.

Sve je započelo jučer, 11. ožujka u Karlovcu, a večeras se nastavlja u Krapini.

S gostovanjima će se nastaviti i u travnju, a za sada je dogovoreno ono u Bjelovaru.

Donosimo vam raspored projekcija po gradovima u ožujku:

Karlovac 11. ožujka
Krapina – 12. ožujka
Trogir – 13. ožujka
Umag – 14. ožujka
Slavonski Brod – 20. ožujka


 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.