Preskoči na glavni sadržaj

Ljubavni život domobrana premijerno na festivalu u Urugvaju

Dugometražni igrani film Ljubavni život domobrana (2009.) redatelja i scenariste Pave Marinkovića danas će imati svoju latinoameričku premijeru na 29. međunarodnom filmskom festivalu u Urugvaju, u gradu Montevideu (18. - 30. travnja 2011.) u sklopu programa Panorama Internacional.

Film je nedavno imao i svoju slovensku premijeru (19. travnja) na Filmskom festivalu Togetherness u Ljubljani i Domžalama.

U središtu Marinkovićeve priče neuspješni je pisac i gastro-kritičar, Saša, kojemu se život zakomplicira nakon što upozna uposlenicu sportskog centra Ines i na njen nagovor napiše negativnu recenziju za restoran lokalnog moćnika.

Film je osvojio tri Zlatne Arene na Pula Film Festivalu 2009. godine te Posebnu nagradu žirija na Worldfestu u Houstonu. Dosad je prikazan na petnaestak međunarodnih festivala od kojih su važniji: Chicago IFF, Kerala IFF, Cinequest San Jose, IFF Prague, Viareggio EuropaCinema i Filmfest Hamburg.

Ljubavni život domobrana je snimljen u produkciji Alka filma.
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.