Preskoči na glavni sadržaj

Ljubavni život domobrana Pave Marinkovića na Febiofestu u Češkoj

Dugometražni igrani film Ljubavni život domobrana redatelja i scenariste Pave Marinkovića nastao u produkciji Alka filma bit će prikazan na praškom 17. međunarodnom filmskom festivalu Febiofest koji počinje sutra 25. ožujka i traje do 2. travnja 2010. godine.

Film će sudjelovati u natjecateljskom programu Nova Europa s ostalih 12 europskih naslova. Febiofest spada u red najznačajnijih novijih čeških filmskih festivala, a osnovan je 1993. godine.
 

Nedavno je Marinkovićev film imao uspješnu sjevernoemaričku premijeru na filmskom festivalu Cinequest u San Joseu (23. veljače - 7. ožujka 2010.), jednom od najvećih američkih festivala nezavisnog filma, a sredinom tranja film će biti prikazan i u natjecateljeskom programu najstarijeg američkog festivala nezavisnog filma - 43. Worldfestu u Houstonu (9. – 18. travnja 2010.).

Ljubavni život domobrana je humorna drama o životu neuspješnog pisca na 56. festivalu igranog filma u Puli osvojila je tri Zlatne Arene (za glavnu žensku ulogu, za montažu i za scenografiju), a svoju hrvatsku premijeru imat će krajem travnja 2010.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.