Preskoči na glavni sadržaj

Krosmedijski forum Power to the Pixel (16 - 19. listopada 2012.)

Krosmedijski forum Power to the Pixel
16 – 19. listopada 2012.
NFT1, BFI Southbank, London

6. krosmedijski forum Power to the Pixel održava se od 16. do 19. listopada u suradnji s 56. BFI – Filmskim festivalom u Londonu. Forum okuplja velik broj vodećih profesionalaca koji rade na filmu, televiziji, u oglašavanju, izdavaštvu, interaktivnim medijima i industriji igara.

16. listopada u okviru foruma održat će se konferencija o novim mogućnostima u digitalnom licenciranju na kojoj će prisustvovati vodeći svjetski stručnjaci za digitalne medije i nagrađivani kreativci kao što je Sean Stewart (SAD), vodeći scenarist i osnivač tvrtke Fourth Wall Studio; filmski autor i producent Peter de Maegd (Caviar Films, Belgija), Loc Dao, direktor digitalnih sadržaja NFB Canada i Wendy Bernfeld (Nizozemska), bivša izvršna direktorica razvoja na Canal +.

17. listopada rezerviran je za natjecanje The Pixel Pitch na kojem će osam ekipa predstaviti svoje krosmedijske ideje međunarodnom panelu sudaca. Pobjednički projekt dobiva nagradu Pixel Pitch Prize uz prateći iznos od 6 000 funti.

Popis svih govornika krosmedijskog foruma nalazi se ovdje.
Linkovi za registraciju i kupnju karata nalaze se ovdje.

Kontakt:
info@powertothepixel.com
+44 (0)20 7535 6720


 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.