Preskoči na glavni sadržaj

Koka i duhove pogledala jubilarna, 25-tisućita gledateljica

Hrvatski filmski hit Koko i duhovi i dalje obara rekorde! Kupivši kartu u zagrebačkom kinu Movieplex u subotu poslijepodne, Lamija Majdak, 14-godišnjakinja iz Zagreba postala je jubilarna 25-tisućita gledateljica ovog domaćeg hita.

Film se u redovnoj u redovnu kino distribuciji nalazi od 6. listopada, a do danas ga je – u manje od 20 dana – pogledalo čak 26.826 gledatelja što predstavlja fantastičan rezultat kad je u pitanju domaći film.

Film Koko i duhovi snimljen je prema istoimenom književnom klasiku autora Ivana Kušana koji se u našim osnovnim školama nalazi pod obaveznom lektirom. Režirao ga je Daniel Kušan, a glavne uloge su ostvarili Antonio Parač, Nina Mileta, Kristian Bonačić, Filip Mayer, Ivan Maltarić, Ozren Grabarić, Dijana Vidušin i mnogi drugi. Film je ove godine premijerno prikazan na filmskom festivalu u Puli gdje ga je publika proglasila najboljim filmom festivala.
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.