Preskoči na glavni sadržaj

Još jedan uspjeh Bonobostudija!

Nakon nagrade u Japanu za Moranu, vrlo brzo nam stiže vijest o novom uspjehu Bonobostudija.

Animirani film Ona koja mjeri Veljka Popovića nagrađen je na gruzijskom Međunarodnom festivalu animiranog filma Tofuzi kao najbolji debitantski film. Festival je održan u Batumiju od 15. do 18. listopada, a organizira ga Fond za razvoj animiranog filma s ciljem revitalizacije i popularizacije ovog žanra u Gruziji.

Nagrada na Tofuzi festivalu je četrnaesta nagrada koju je osvojio Popovićev film od svoje premijere u ožujku 2008. Ova alegorijska priča o potrošačkom društvu je ujedno dostigla broj od 100 festivala na koje je do sada pozvana, što ovaj debitantski film mladog splitskog autora čini jednim od najprikazivanijih hrvatskih filmova na filmskim festivalima u proteklih nekoliko godina. U narednih mjesec dana film će biti prikazan na festivalima u Madridu, Granadi, Barceloni, Kalkuti, St. Louisu, Braunschweigu, Tajvanu i Xiamenu.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.