Preskoči na glavni sadržaj

Još jedan dan za prijave na Split Script radionice s Razvanom Radulescuom

Udruga Metonimija otvara prijave za novu radionicu Split Script s Razvanom Radulescuom. Radionica će se u Splitu održati krajem listopada ove godine, a rok za prijave je 15. rujna. 

Na radionicu se mogu prijaviti projekti za kratkometražni i dugometražni igrani film. Broj polaznika može varirati, ovisno o kvaliteti prijavljenih projekata. Kao i dosad, radionica će se održavati u potpunosti na engleskom jeziku.

Prijaviti se može putem obrasca u jednu od dvije kategorije: 

  • Početnici – ako ste amater koji se u okušava u pisanju scenarija, pisac koji bi se prijavio na natječaj za filmski scenarij, student, pisac koji nije dobio sredstva za produkciju, razvoj projekta ili razvoj scenarija. Možete prijaviti vlastiti projekt ili projekt koji razvijate u suradnji s nekim (u slučaju kojeg oboje morate ispuniti prijavu). Možete se prijaviti s projektom za kratki ili dugometražni igrani film, bilo da je u početnoj ili završnoj fazi razvoja.
     
  • Profesionalci – ako ste pojedinac ili umjetnik s jednim ili više prethodnih projekata koji su javno prikazani, imate producenta, dobili ste financijska sredstva za svoje scenarije, razvoj projekata ili produkciju. Možete prijaviti projekt koji je u početnoj fazi razvoja ili primjerice onaj koji treba dodatni rad s dijalozima. Za sve članove udruge koji su platili godišnje članstvo, sudjelovanje u radionici je besplatno (putni troškovi nisu pokriveni). 

Prijavnica za obje kategorije nalazi se na OVOJ poveznici

Na radionicu se mogu javiti članovi Udruge Metonimija, ali i svi ostali zainteresirani. Prijavitelji koji nisu članovi udruge će biti pozvani da pristupe udruzi. U dogovoru s mentorom, Udruga Metonimija zadržava pravo izbora projekta za besplatno sudjelovanje. 

Prijavu treba poslati do srijede 15. rujna 2021. godine, najkasnije do 23:59 na metonimijasplit@gmail.com. Na isti e-mail zainteresirani do 13. rujna mogu uputiti sva pitanja vezana uz poziv.

Cjeloviti tekst poziva nalazi se OVDJE. Tekst poziva na engleskom možete pronaći ovdje

Prijavitelji će o rezultatima odabira biti obaviješteni putem e-maila, 1. listopada. Organizator ne predviđa recenziju za projekte koji nisu odabrani za sudjelovanje na radionici.

Iskustva polaznika ranijih izdanja radionice Split Script pronađite na ovoj poveznici

Projekt je sufinanciran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

Naslovna fotografija: Razvan Radulescu 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.