Preskoči na glavni sadržaj

Javni poziv za kandidiranje člana Upravnog odbora Hrvatskog audiovizualnog centra

Na temelju čl. 30. Zakona o audiovizualnim djelatnostima (NN 61/18) Hrvatski audiovizualni centar, javna ustanova sa sjedištem u Zagrebu, Nova Ves 18, OIB 27103918402 objavljuje: Javni poziv za kandidiranje člana Upravnog odbora iz reda ekonomsko-financijskih stručnjaka. 

Pozivaju se umjetničke strukovne udruge i ustanove iz područja audiovizualnih djelatnosti da u roku od 15 (petnaest) dana od dana objave ovog javnog poziva u Narodnim novinama, a zaključno sa 7.rujna 2020. godine, dostave svoje prijedloge kandidata za imenovanje člana Upravnog odbora Centra iz reda ekonomsko-financijskih stručnjaka, uz dokaze o ispunjavanju uvjeta definiranih čl. 30 st. 6. Zakona o audiovizualnim djelatnostima. 

Za člana Upravnog odbora može se imenovati osoba koja je hrvatski državljanin, ima završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, ili s njim izjednačeni studij, aktivno zna najmanje jedan svjetski jezik te ima najmanje pet godina radnoga iskustva iz područja ekonomije i financija.

Javni poziv objavljen je 21. kolovoza 2020. u Narodnim novinama broj 94/2020 te na web stranici Centra (www.havc.hr). 

Cjeloviti tekst Javnog poziva dostupan je na poveznici s desne strane. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.