Preskoči na glavni sadržaj

Industrijski dan pri Torino Film Labu posvećen hrvatskim filmskim profesionalcima: prijave za sudjelovanje do 3. travnja

Industrijski dan pri Torino Film Labu posvećen je hrvatskim filmskim profesionalcima i realizira se u suradnji Hrvatskog audiovizualnog centra s Torino Film Labom. Rok za prijavu projekata je produžen do 3. travnja 2024. godine.  

Industrijski dan pri Torino Film Labu, koji će se održati 7. lipnja 2024., posvećen je hrvatskim filmskim profesionalcima i realizira se u suradnji Hrvatskog audiovizualnog centra s Torino Film Labom.

Industrijski dan održat će se kao dio FeatureLab modula koji se odvija u Opatiji od 4. do 9. lipnja 2024. godine. 

U sklopu programa Industrijskog dana, održat će se dva predavanja uglednih filmskih profesionalaca i predstavljanje Torino Film Laba.

Također, šest hrvatskih projekata u fazi razvoja scenarija / treatmenta dugometražnih filmova svih rodova imat će priliku dobiti individualno savjetovanje Torino Film Lab stručnjaka.

Za sudjelovanje je potrebno do 3. travnja na e-mail adresu proizvodnja@havc.hr na engleskom jeziku dostaviti:

  • sinopsis (maksimalno 1 stranica)
  • treatment (maksimalno 15 stranica)
  • motivacijsko pismo redatelja (maksimalno 2 stranice)
  • životopis i filmografiju redatelja (maksimalno 2 stranice)
  • poveznice na prethodne radove redatelja

Dokumentaciju je potrebno poslati u jednom PDF dokumentu.

Selekciju će odraditi Torino Film Lab, a odluka o odabiru projekata donijet će se tijekom travnja 2024. godine.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.