Preskoči na glavni sadržaj

Hrvatski kratkometražni filmovi na festivalu Sleepwalkers u Estoniji

Na međunarodnom festivalu kratkometražnog filma Sleepwalkers, koji se od 18. do 22. studenog održava u glavnom gradu Estonije, Tallinnu, Tabor film festival predstavlja program igranih i dokumentarnih filmova hrvatskih redatelja.  

Međufestivalskom suradnjom prvo je na 12. Tabor film festivalu predstavljen program recentnih filmova estonske kinematografije, a sada će publika u Estoniji uživati u filmovima Mrzim te Lane Kosovac, Brija Luke Rukavine, Presuda Đure Gavrana, Sol, maslina, kamen Branka Vilusa, Mucica Alda Tardozzija i Generalka Jasne Nanut.   

Projekcija hrvatskih kratkih filmova održati će se u sklopu festivala 21. studenog s početkom u 20 sati u SuperNova Cinema, koje se nalazi u sklopu Baltic Film and Media School of Tallinn University. 

Hrvatski će program u Tallinnu predstaviti Anja Kučko Braun iz organizacije Tabor film festivala, koja će uz to odlučivati i o pobjedniku festivala  za međunarodnu i domaću konkurenciju na Sleepwalkers festivalu.

Naslovne fotografije: Mrzim te; Brija; Presuda; Sol, maslina, kamen; Mucica; Generalka

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.