Preskoči na glavni sadržaj

Hrvatski kratkometražni filmovi na Festivalu europskog filma u Lilleu

Kao rezultat partnerstva Festivala europskog filma (Festival du cinéma Européen) i Tabor Film Festivala u francuskom Lilleu se održava večer pod imenom Fokus na Hrvatsku (Coup de projecteur sur la Croatie).

Hrvatski kratkometražni filmovi predstavit će se u ponedjeljak, 2. travnja s početkom u 20 sati u kinu L'univers. U okviru programa koji je nastao u suradnji s Tabor Film Festivalom predstavit će se filmovi Plac Ane Hušman, Prljavi mali mjehurići Ivana Livakovića, Ciao mama Gorana Odvorčića, Miramare Michaele Müller, Pas/Zec Nebojše Slijepčevića, Ona koja mjeri Veljka Popovića i Onda vidim Tanju Jurja Lerotića.

Uz predstavnicu Tabor Film Festivala u Lilleu će prisustvovati i producentica Barbara Jukopila. Nakon projekcija u suradnji s Veleposlanstvom Republike Hrvatske u Francuskoj održat će se domjenak te razgledavanje izložbe fotografija Borisa Ljubičića New Look Croatia.

28. izdanje Festivala europskog filma održava se od 30. ožujka do 6. travnja. Detalje o programu hrvatskih filmova možete pronaći ovdje.

Naslovne fotografije: Ciao mama; Miramare i Onda vidim Tanju

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.