Preskoči na glavni sadržaj

Hrvatski film na svjetskim festivalima: poziv na čašu pjenušca 

Povodom službene objave programa 71. venecijanske Mostre pridružite nam se na čaši pjenušca i prigodnoj konferenciji za medije u četvrtak 24. srpnja u 13:50 sati u Festivalskom centru Pulskog filmskog festivala (Circolo, Carrarina 1, Pula). 

Poštovane kolegice i kolege,

povodom službene objave programa 71. venecijanske Mostre pridružite nam se na čaši pjenušca i prigodnoj konferenciji za medije u četvrtak 24. srpnja u 13:50 sati u Festivalskom centru Pulskog filmskog festivala (Circolo, Carrarina 1, Pula). Na konferenciji će biti riječ o ovogodišnjem hrvatskom nastupu na filmskim festivalima u Veneciji, Locarnu, Sarajevu, zatim Torontu, Montrealu, Busanu i drugim značajnim svjetskim festivalima. Također, bit će riječi i o kinodistribuciji Svećenikove djece u Francuskoj i Japanu.

Na konferenciji za medije prisustvovat će i dio članova ekipe filma odabranog u program Venecije, a pridružit će nam se i posebni gosti: Loïc Magneron, predsjednik WIDE Managementa, jedne od vodećih svjetskih sales kompanija, te direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na press@havc.hr ili na 099 271 4945.

Vidimo se u Puli!

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.