Preskoči na glavni sadržaj

Hrvatska premijera indijskog filma Obožavatelj snimanog u Dubrovniku

U dubrovačkom kinu Sloboda u nedjelju, 30. travnja, u 20 sati, u sklopu manifestacije Tišina Molim!, održat će se premijera velikog indijskog filmskog hita Obožavatelj (Fan), koji je dijelom sniman u gradu Dubrovniku u ožujku 2015. godine putem tzv. mjera poticaja.

Produkcija je u dubrovačkom Starom gradu snimala devet dana, a na setu je radilo više od 70 domaćih filmskih djelatnika i oko 600 statista. Film je premijerno prikazan u travnju 2016. godine, zaradio je više od 20,6 milijuna dolara, a trailer na YouTubeu - koji prikazuje kadrove Dubrovnika - pogledalo je više od 25 milijuna ljudi.

Film Obožavatelj govori o Gauravu, mladiću iz Delhija čiji se svijet vrti oko njegove najdraže filmske zvijezde Aryana Khanna, kojem nevjerojatno fizički sliči. Kada se Aryan odbije družiti s Gauravom, mladićev se svijet raspada te se on odluči osvetiti svom idolu. Obje uloge igra Shahrukh Khan, jedan od najpopularnijih indijskih glumaca.

Projekciji će, kao poseban gost, nazočiti Indijski ambasador, Njegova ekscelencija Sandeep Kumar. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan. 

Više o manifestaciji Tišina Molim! Možete saznati na ovoj poveznici.

Naslovne fotografije: Shahrukh Khan s redateljem filma Maneeshom Sharmom i majstorom maske Gregom Cannom; fotografije sa seta filma Obožavatelj u Dubrovniku

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.