Preskoči na glavni sadržaj

Happy Endings u kinima od 30. listopada

Od 30. listopada u Cineplexxu i odabranim kinima počinje se prikazivati film Happy Endings redatelja i scenarista Darka Šuvaka. Svečana premijera održat će se 28. listopada u 20 sati u zagrebačkom Cineplexx Centru Kaptol.

Film govori o dvije prijateljice, Ankici i Ljilji, koje vode salon za masažu u kojem posao ne ide baš najbolje. Njihov kamatar gubi strpljenje, a budući da opcija 'happy endings' kao dio usluge ne dolazi u obzir, pljačka banke djeluje kao praktično rješenje za financijske probleme. No, problem novca nije jedini koji moraju riješiti...

Režiju i scenarij potpisuje Darko Šuvak, kameru Branko Linta, montažu Miran Miošić, a scenografiju Damir Gabelica. Glavne uloge nose Areta Ćurković, koja je na Pulskom filmskom festivalu nagrađena Zlatnom Arenom za glavnu ulogu, Anita Matić Delić, koja je na istom festivalu nagrađena za sporednu ulogu, te Daria Lorenci Flatz, Zlatan Zuhrić Zuhra, Mate Gulin, Robert Plemić i Paško Vukasović. Film je snimljen u produkciji Alka Filma, a producenti su Jozo Patljak, Darko Šuvak i Aleksandar Črček.

Film Happy Endings prikazat će se u tri multipleksa diljem Hrvatske i zagrebačkom kinu Europa, a za distribuciju je zadužen Continental film.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.