Preskoči na glavni sadržaj

Halimin put osvojio Nagradu publike u New Yorku

Halimin put osvojio je Nagradu publike na Festivalu bosanko-hercegovačkog filma u New Yorku, čije se 10. izdanje održavalo od 9. do 11. svibnja.

Nakon što je prošloga tjedna osvojio Nagradu publike na SEEfestu u Los Angelesu, Halimin put Arsena Antona Ostojića ponovno je nagrađen. Na Festivalu bosansko-hercegovačkog filma, koji se od 9. do 11. svibnja održavao u New Yorku osvojio je Nagradu publike. Ovo je već 14. nagrada za Halimin put, koji je dosad prikazan na devet festivala, a do kraja lipnja izvan konkurencije bit će prikazan na festivalima u Seattleu, Petrogradu i Cluju te u konkurenciji u Portugalu i Rimu.

Nagrade žirija bit će naknadno dodijeljene zbog odsustva jednog člana.

Film je između ostalog dobio i pozitivnu recenziju kritičara mrežne stranice FilmFestivals.com Alexa Deleona. Deleon je film prozvao remek-djelom i velikim otkrićem tjedna, a čitavu recenziju pročitajte na ovoj poveznici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.