Preskoči na glavni sadržaj

Halimin put nagrađen u Talinu

Nakon pohvale međunarodnog žirija i Nagrade publike na Festivalu istočnoeuropskog filma u Cottbusu, Halimin put Arsena Antona Ostojića osvojio je i Posebnu nagradu žirija na nedavno završenom Tallinn Black Nights Film Festivalu.

Na 16. izdanju Tallinn Black Nights Film Festivala Halimin put Arsena Antona Ostojića nagrađen je Posebnom nagradom žirija u Međunarodnom natjecateljskom programu EurAsia. Žiri je svoju odluku objasnio riječima: Halimin put umiruje nas saznanjem da opraštanje ima moć da nas izvede iz najtežih i najstrašnijih situacija.

Najboljim filmom u programu EurAsia proglašen je Kuća s kupolom (Dom s bashenkoy) ukrajinske redateljice Eve Neyman, temeljena na autobiografskoj priči Fridrikha Gorenshteina (scenarista Solarisa).

Tallinn Black Nights Film Festival najvažniji je filmski festival na Baltiku, a njegovo 16. izdanje održavalo se od 12. do 28. studenog. Cjelovitu listu pobjednika potražite na ovoj poveznici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.