Preskoči na glavni sadržaj

Gazda gostuje u Šibeniku i Splitu

Redatelj filma Darijo Juričan i autor istoimene knjige Saša Paparella u Šibenik i Split stižu 22. listopada, a Gazda i dalje igra u kinima diljem Hrvatske. 

U Šibeniku će film Gazda biti prikazan u Gradskoj knjižnici točno u podne. Ulaz na projekciju i promociju knjige bit će besplatan, a organizator se nada da će publika donacijom podržati projekt.

U Splitu će film isti dan, 22. listopada, biti prikazan u Kinoteci Zlatna vrata s početkom u 20 sati. Karte za kino moći će se nabaviti na ulazu u kino na dan projekcije. Zainteresirana publika nakon projekcije moći će kupiti i knjigu. 

Film i knjiga Gazda, redatelja Darija Juričana i autora Saše Paparella spomenik su hrvatskom poduzetničkom duhu od 1960-ih do danas. Djela su to koja veličaju kreativnost i neumornost trgovačko-proizvodnih snaga u Hrvatskoj i djelom se dotičnu najveće hrvatske korporacije Agrokor. Ovaj dokumentarni film prvi je puta prikazan na Motovun Film Festivalu nakon čega je i ispunjen prvi cilj crowdfunding kampanje – da se prikupi 3.000 dolara za njegov dovršetak. 

Film se i dalje može pogledati u Zagrebu, Velikoj Gorici, Rijeci... a detaljan raspored projekcija po gradovima potražite na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.