Preskoči na glavni sadržaj

Frooom filmska radionica stiže u Split 

I ovih praznika Bacači sjenki sa svojom zimskom ekipom posjećuju Split i sa sobom donose Frooom filmsku radionicu namijenjenu djeci od 8 do 14 godina. Radionica se održava tijekom zimskih praznika od 4. do 9. siječnja 2016. godine u splitskom MKC-Kino Klub-Beton kinu (Dom mladih, Ulica slobode 28), a prijave se primaju do popunjavanja kapaciteta. 

Frooom je dugodišnja, popularna i efikasna mjera provođenja slobodnog vremena: inovativna filmska radionica koju Bacači sjenki od 2012. provode predvođeni svojoj uhodanom vojskom mislioca, umjetnika, analitičara i kritičara. Frooom je i cjelodnevni boravak: zagrijavanje, gledanje filmova, razgovor i promišljanje, rješvanje malih i velikih problema i topli obrok. Frooom je i team bulding velikih i malih Frooomovaca, uz posebnu pažnju iskusnog psihologa. Frooom su i besplatne matineje za svu javnost: utorkom, četvrtkom i subotom u 11 sati (filmovi iznenađenja na japanskom, švedskom i slovenskom jeziku). 

Na splitskoj radionici djeca će naučiti što ne vidim gledajući film, što je to zoetrop i koliko se dugo može vrtjeti, barem jednom ući u cameru obscuru i probati naći izlaz van, napisati scenarij, prekrižiti ga i baciti pa napisati novi, pokušati snimiti film, preko kompjutorskog softwarea napraviti niz manje ili više apstraktnih oblika i projecirati ih na prethodno napravljenoj skulpturi od stiropora.... i naravno - ludo se zabaviti. 

 Frooom znači:  
početnu radionicu (8-12 godina, do 16 polaznika)
naprednu radionicu (8-12 godina, do 10 polaznika)
majstorsku radionicu (10-14 godina, do 8 polaznika)

Voditelj projekta je Boris Bakal, koordinatori projekta su: Sanda Brumen, Vedran Senjanović i Anja Pletikosa, voditelji radionica: Nada Kovačević (glumica), Vedran Senjanović (snimatelj i montažer), Igor Longo (psiholog), Boris Bakal (režiser i glumac, intermedijalni umjetnik), Tihana Mandušić (multimedijalna umjetnica) i Ivan Lušičić Liik (multimedijalni umjetnik). Kotizacija iznosi 150 kuna do 31. 12. 2015., a nakon toga 190 kuna. 

Za informacije i prijave na program pišite na frooom.filmskaradionica@gmail.com

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.