Preskoči na glavni sadržaj

Fleke i 2 sunčana dana na 27. međunarodnom festivalu u Varšavi

Nakon Festivala u Sarajevu, dugometražni igrani film Fleke redatelja Alda Tardozzija primljen je u konkurenciju još jednog inozemnog festivala.

27. međunarodni filmski festival u Varšavi koji se održava od 7. do 16. listopada 2011. godine prikazat će Fleke u natjecateljskom programu Competition 1-2, u kojem se prikazuju prvi i drugi filmovi redatelja iz cijelog svijeta. Film, urbana drama o dvije tinejdžerice koje provode uzbudljivu noć na ulici, nastao je u produkciji Kinoteke, a u glavnim ulogama su mlade glumice Iskra Jirsak i Nika Mišković.

Uz Fleke, poljskoj će se publici predstaviti i 2 sunčana dana redatelja i scenarista Ognjena Sviličića nastao u produkciji Maxima Filma; u koprodukciji s Kinoelektronom (Francuska) i u suradnji s Hrvatskom radiotelevizijom. Film, u kojem su uloge ostvarili Leon Lučev, talijanska glumica Maya Sansa i nekadašnja erotska diva Sylvia Kristel bit će prikazan u nenatjecateljskom programu Discoveries, posvećenom filmskim vizijama suvremenosti.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.