Preskoči na glavni sadržaj

Filmske večeri u Močvari: Zagrebački ekvinocij

U ponedjeljak, 13. srpnja s početkom u 20 sati održat će se nova filmska večer na terasi kluba Močvara. Ovo će izdanje filmskih večeri pozornost pridati možda najvažnijem domaćem filmskom fenomenu godine za nama – niskobudžetnom nezavisnom filmu Zagrebački ekvinocij koji je nastao u produkciji kolektiva CEFGI.

Program će započeti u 20 sati razgovorom s redateljem Sveborom Mihaelom Jelićem te producenticom Enom Bašić koji će s gostima podijeliti iskustva stvaranja ovog nezavisnog filmskog postignuća uz pomoć tima mladih filmaša i glumaca.

Riječ je o plodu ljubavi, entuzijazma i umijeća grupe jako mladih ljudi koji su nadahnuto prikazali stvarnost svoje generacije kroz priču o šest prijatelja koji organiziraju party uoči proljetne ravnodnevnice – ne znajući da ih putem čekaju svakojaka iznenađenja. Njihov vijugav put do savršenog partyja postaje svojevrsna Odiseja noćnim Zagrebom i njegovim ključnim elementima poput kupovanja pića u kasne sate na Glavnome kolodvoru, trčanje na noćne tramvaje, koncerti u Močvari i okupljanja kod Džamije.

Ulaz je besplatan, a svoje sjedeće mjesto možete rezervirati putem ove poveznice. Program sufinanciraju Grad Zagreb i Hrvatski audiovizualni centar.

 Raspored:  
19.30 vrata
20.00 razgovor
21.00 projekcija filma Zagrebački ekvinocij

Naslovna fotografija: scena iz filma Zagrebački ekvinocij

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.