Preskoči na glavni sadržaj

Filmovi u distribuciji Bonobostudija na festivalima u Njemačkoj i Francuskoj

Kratkometražni, eksperimentalno-animirani film Pain So Light That Appears As Tickle Dalibora Barića bit će prikazan u programu Flesh for Fantasy prestižnog European Media Art Festivala (EMAF) u Osnabrücku, u Njemačkoj, a koji se održava od 27. travnja do 1. svibnja 2011. EMAF je jedan od najvažnijih europskih i svjetskih festivala eksperimentalnog filma, a ovogodišnje 24. izdanje bit će u znaku Japana i japanske medijske umjetnosti.

Barićev film bit će prikazan i u sklopu programa eksperimentalnog filma na 23. međunarodnom festivalu kratkog filma u Dresdenu (12.-17. travnja 2011.), a na istom festivalu bit će prikazan i njegov eksperimentalni film Nymph Gloss Atari i to u sklopu programa Collage! zajedno s radovima Jonasa Odella, Virgila Widricha, Terryja Gilliama i drugih.

Kratkometražni animirani film Čudnovati izum autora Dine Krpana uvršten je u natjecateljski program (selekcija kratkometražnog filma) festivala fantastičnog filma Mauvais Genre koji se održava od 21. do 25. travnja 2011. u francuskom Toursu. Čudnovati izum je do sada prikazan na oko 15 hrvatskih i međunarodnih filmskih festivala, uključujući festivale u Ateni, Ljubljani, Čačku, Braunschweigu, Stockholmu i drugima.

Producent filma Pain So Light That Appears As Tickle i Nymph Gloss Atari je Dalibor Barić, a producent Čudnovatog izuma je Dino Krpan te produkcijska kuća Diedra iz Zagreba. Distributer filmova je Bonobostudio iz Zagreba.
 

Naslovne fotografije: prizor iz filma Pain So Light That Appears As Tickle i Čudnovati izum

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.