Preskoči na glavni sadržaj

Filmovi s Motovuna stižu u zagrebačku Laubu

Filmovi koji su ovog ljeta u Motovunu izazvali ponajveću pažnju ovog petka, 19. kolovoza, izlaze pred zagrebačku publiku. 

Festival u Laubi započinje s Klanom, najkomercijalnijim argentinskim filmom svih vremena, a zaključuje ga dugoiščekivani dokumentarac Gimme Danger Jima Jarmuscha o Iggyju Popu i Stoogesima. 

Od 19. do 28. kolovoza deset večeri s deset naslova – od filmova s otvorenja i zatvaranja festivala (Tangerine, Potpuni neznanci), preko nagrađenih (Viva), velikih autora (Charlie Kaufman, Alejandro Jodorowsky), do festivalskih hitova (Ubojice na kotačima, Klan).
 
Informacije o rasporedu projekcija, sadržaju filmova i ulaznicama potražite ovdje

Podsjetimo kako se filmovi s ovogodišnjeg Motovuna do kraja kolovoza gledaju i u Kino mreži, gdje se u sklopu programa 'Ljeto je u kinu', koji donosi najbolje festivalske naslove u nezavisna kina diljem Hrvatske, prikazuju dva filma koja su privukla pažnju publike ovogodišnjeg Motovun Film Festivala i ovjenčala se brojnim pohvalama kritike: Propelerom Motovuna nagrađeni kubansko-irski naslov Viva i argentinsko-španjolski Klan. Ova dva naslova prikazuju se u kinima u Daruvaru, Dubrovniku, Čakovcu, Koprivnici i Splitu te u sklopu programa Kino Mediteran, u Bolu na Braču, u Komiži, Hvaru, Jelsi te na Korčuli i Lastovu. Raspored projekcija potražite na službenim stranicama kina ili njihovim Facebook profilima. A nakon filmova s Motovuna u Kino mrežu stiže izbor najboljih filmova s 22. Sarajevo Film Festivala jer: Ljeto je u kinu, a u kinu je bolje! 

Naslovne fotografije: scene iz filmova Klan i Viva

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.