Preskoči na glavni sadržaj

Filmovi iz omnibusa Zagrebačke priče vol. 2 na festivalima

Kratkometražni filmovi iz omnibusa Zagrebačke priče vol. 2 nastali u produkciji Propeler Filma putuju po međunarodnim filmskim festivalima.

Od danas do sutra Sare Hribar izabran je u natjecateljski program 11. Festivala mediteranskog kratkog filma u Tangeru u Maroku, koji se održava od 7. do 12. listopada. Na kvadrat Jasne Žmak izabran je u program 64. Međunarodnog festivala kratkometražnog filma FilmVideo, koji se od 19. do 27. listopada održava u Montecatini Termama u Italiji te u natjecateljski program Tuzla Film Festivala koji se održavao od 19. do 21. listopada.

Na festivalska putovanja kreće i Sin Ivana Sikavice. Film je izabran u natjecateljski program dvaju festivala: Međunarodni festival kratkometražnog filma Asiana, koji se od 7. do 12. studenog održava u Seulu u Koreji, te 15. Festival europskog filma u Essonneu u Francuskoj, koji traje od 12. do 24. studenog.

Osim pojedinačnih filmova iz omnibusa, cjelokupne Zagrebačke priče vol. 2 gostovat će na dva festivala. Na Europskom filmskom festivalu koji od 30. listopada do 6. studenog po četvrti put organizira Delegacija Europske unije u Bakuu u Azerbajdžanu te na festivalu Little Europe Odsjeka za slavenske i ugrofinske jezike na sveučilištu u New Delhiju u Indiji, čija je ovogodišnja tema moderni grad.

Naslovna fotografija: Judita Franković i Ivana Roščić u filmu Na kvadrat

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.