Preskoči na glavni sadržaj

F20 Arsena Antona Ostojića kreće u redovnu kinodistribuciju

Nakon svečane premijere u zagrebačkom Cinestaru, novi film redatelja Arsena Antona Ostojića F20 kreće u redovnu kinodistribuciju 27. rujna.

Premijeri psihološkog trilera F20 nazočila je cijela filmska i glumačka ekipa predvođena mladim zvijezdama Rominom Tonković i Filipom Mayerom. Priča filma prati djevojku (Romina Tonković) koja za očevu pizzeriju dostavlja pizze i mladića (Filip Mayer) kojemu su roditelji otišli iz grada, pa koristi priliku i samo igra video igre i naručuje pizze.

'Djevojka za vikend poželi otići u provod na Zrće, no otac joj to ne dopušta, pa nagovori momka da ukradu novac i pobjegnu na more. To i naprave, no tada sve pođe po krivu.', rekao je Ostojić o radnji filma.

Kroz nelinearni slijed priče protkane ubojstvima motiviranima najtamnijim dijelom ljudske psihe, film obrađuje i teme ljubavnog odnosa mladih, disfunkcionalnih odnosa roditelja i djece, psihičke bolesti i modernih trendova.

U filmu glume i Lana Ujević, Mladen Vulić, Alen Liverić, Alma Prica, Ksenija Marinković, Goran Grgić, Petra Vukelić, Lujo Kunčević, Alen Šalinović i Boris Miholjević.

Producenti su Arsen Anton Ostojić i Hrvoje Vajić. Scenarij je napisao Hrvoje Sadarić, snimatelj je Slobodan Trninić, glazbu potpisuje Mate Matišić, a montažer je Dubravko Slunjski. Film u distribuciji Blitza u hrvatskim kinima može se pogledati od 27. rujna.

F20 je sufinanciran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra. 

Naslovne fotografije: scene iz filma F20

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.