Preskoči na glavni sadržaj

EURODOC: započele prijave za online radionicu u listopadu

EURODOC u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom i DKE-Uredom MEDIA Hrvatske poziva hrvatske producente i autore dokumentarnih filmova da se prijave na poziv za sudjelovanjem na online radionici.

Iako je zbog izbijanja pandemije virusa COVID-19, održavanje drugog modula ovogodišnjeg programa usavršavanja EURODOC koje je bilo planirano u Hrvatskoj, odgođeno za 2021. godinu, odabrani producenti i autori imat će priliku putem Zoom poveznice sudjelovati u dijelu EURODOC programa koji se održava u Francuskoj od 4. do 9. listopada. 

U tom kontekstu, pozivamo sve zainteresirane hrvatske producente, redatelje i autore dokumentarnih filmova da se do subote 3. listopada 2020. godine prijave na poziv za sudjelovanjem na ovoj iznimnoj edukaciji.

Za prijavu potrebno je poslati životopis na adresu e-pošte info@peglanjesnova.com. O rezultatima poziva odabrani polaznici radionice će biti obaviješteni do ponoći  4. listopada. 

 Program edukacije:  

Ponedjeljak 05. listopada

/Prezentacija/ Arte (Francuska i Njemačka) - od 18.00 do 19.00

Utorak 06. listopada

/Studija slučaja/ Dokumentarni film Space dogs, autora Else Kremser i Levina Petera - od 18.00 do 20.30

Srijeda 07. listopada

/Plenarna sjednica/ Bringing your film to the audience – predavač Liselot Verbrugge - od 17.30 do 19.30

Četvrak 08. listopada

/Prezentacija/ Eksperti & prezentacija francuskog CNC-a - Od 12.30 do 13.30

/Studija slučaja/ Dokumentarni film Selfie, autora Agostina Ferrentea - od 18.00 do 20.30

Petak 09. listopada

/Plenarna sjednica/ Europski i međunarodni fondovi  - predavač Flore Cosquer - od 15.30 do 17.30

Budući da će se drugi modul Eurodocovih radionica, u suradnji Hrvatskim audiovizualnim centrom, DKE-Uredom Media Hrvatske te u organizaciji producentske kuće Peglanje snova, iduće ljeto održati u Rovinju, ovim putem podsjećamo sve zainteresirane da se do 01. prosinca 2020. mogu prijaviti za sudjelovanje na cjelogodišnjem programu edukacije EURODOC. Detaljne informacije o pozivu nalaze se na ovoj poveznici

Naslovne fotografije: radionice; logotipovi
(*prva fotografija preuzeta je sa službene stranice EURODOC-a)

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.